24 mai 2011

"Sunt copil si fotografiez", la Avant-Garde, in week-end

Se apropie cu pasi repezi 1 iunie, asa incat lansez catre micutii pasionati de fotografie, invitatia de a-si serba ziua impreuna cu mine, alaturi de aparatul foto indragit, printre o multime de premii si o expozitie cu propriile lucrari, poate prima din viata lor.
Vineri 27 mai, sambata 28 mai si duminica 29 mai, pe Str Lapusneanu nr 16, la Avant-Garde, suntem alaturi de copii si fotografiem!






































Atelierele foto din week-end sunt concepute pentru a satisface curiozitatea micutilor, in functie de varsta (5-7 ani, 8-10 ani, 11-14 ani). Dureaza aproximativ 1h 30` si au ca scop, transfigurarea copiilor in postura de mic fotograf.
Cunostintele vor fi formulate pe intelesul lor si vor fi sustinute de un suport redat grafic, precum si de exercitiul practic de fotografiere a unui portret. Vor exista pauze de relaxare si se vor folosi metode nonformale de a prezenta informatiile.
Fotografiile rezultate vor alcatui expozitia vernisata de 1 iunie, la ora 18, in Librarie, moment in care vom alatura bucuriei de a fi copil si o diploma de participare la ateliere si expo, fotografia realizata de micut, in format A4 color, un voucher foto MB Photography si premii in carte de la Editura Girasol, la tombola din aceeasi zi.

Inscrierile se fac direct in Libraria Avant-Garde, taxa de participare fiind de 35 lei.

Este necesar ca participantii sa detina aparat foto (indiferent de model).

Grupele sunt alcatuite din maximum 10 copii.

Va astept cu drag!

09 mai 2011

ninsoare de mai

Doua anotimpuri intr-o singura ora, sambata, 7 mai, pe la pranz, pe la Vatra Dornei....