17 martie 2011

site-ul nuntii tale


Exact ceea ce ii lipseste nuntii tale pentru a fi cu adevarat fabuloasa!

Mai mult decat un simplu site dar totusi neavand nevoie de un programator, site-ul de nunta iti ofera posibilitatea de a prezenta lumii nunta ta. Cu povestea emotiilor primei intalniri, cum ai cucerit-o, cum i-ai cerut mana si restul de pasi pana te-ai vazut cununat si cu actele in mana. Design-ul e foarte simplu si usor de accesat, asa incat, tu impreuna cu perechea ta puteti sa va organizati virtual evenimentul.


Site-ul  poate aparea tiparit pe invitatie si marturii, astfel incat  nuntasii vor fi la curent cu noutatile legate de evenimentul cel mai important din viata voastra.
Oferta cuprinde:
-utilizarea GRATUITA  a site-ului, de la incheierea contractului si pana la nunta.
-valabilitate a site-ului pt un an de zile, de la data nuntii.
-structura si design usor de personalizat si de utilizat.
-multitudine de sabloane prestabilite pt interfata site-ului sau posibilitatea de a comanda un sablon unic.
-acces privat, restrictionat cu parola, pentru exclusivitatea familiei, a prietenilor si a invitatilor.
-posibilitatea de a oferi invitatilor, acces la toate fotografiile si detaliile oganizatorice ale nuntii, recomandari ale furnizorilor de servicii cu care ati colaborat,  informatii despre locatii, orar de desfasurare, posibilitati de cazare, mijloace de transport si imprejurimi tentante de vizitat, totul cu simplitatea unui click.

 -posibilitatea invitatilor de a trimite catre voi mesaje, felicitari sau confirmarea ca vin la petrecere.


Dupa un an de zile, ai posibilitatea de a prelungi acest contract si de a continua povestea in cuvinte si fotografii si dupa nunta (cu luna de miere, botezul lui bebe, nasitul altui cuplu etc).
Daca te-a prins ideea si ti se pare la fel de ingenioasa cum mi s-a parut si mie, contacteaza-ma pentru a-ti oferi posibilitatea de a incepe chiar azi sa-ti creezi design-ul nuntii tale fabuloase!

Niciun comentariu: