14 iulie 2011

Atelier foto in tabara de la Dorna Arini, 3-9 iulie 2011

Am avut privilegiul ca in perioada 3-9 iulie, sa merg la Dorna Arini, intr-o tabara de vara, la invitatia Pilgrim Tours din Iasi, organizatorul acestui eveniment.

Intitulata  "Echitatie, atelier de fotografie, trasee turistice si activitati sportive pentru o viata sanatoasa", tabara a provocat 46 de elevi de gimnaziu la o intalnire de vacanta activa, la aer curat, in complexul Manastirii "Acoperamantul Maicii Domnului", Dorna Arini, Suceava.


Eu m-am ocupat de atelierul foto si am fost surprinsa sa constat un interes crescand din partea copiilor catre acest domeniu, talent si ochi sensibili la frumusetile naturii, participare din suflet si feed-back pozitiv.



Folosind programul taberei ca mijloc de a surprinde diferite ipostaze si subiecte, pe langa faptul ca am invatat cateva trucuri pentru a realiza fotografii mai bune, am organizat un concurs foto cu 5 sectiuni (fotoreportaj, portret, natura, abstract si artistic), vizionare de fotografii, o sedinta foto de studio cu toti participantii la tabara precum si o multime de instantanee de la celelate activitati: inviorare, rugaciune de dimineata si de seara, Sf. Liturghie, masa, echitatie, plimbare prin Vatra Dornei, trasee turistice, orientare, activitati sportive, alimentatie sanatoasa si prim ajutor, rapel, tiroliana, timp liber, odihna, cantat la chitara, excursie pe jos la Pietrele Doamnei, dezbateri, socializare, curs festiv, premiere, evaluare.

Indrumatorii celorlate activitati au fost: Cristina Ghiciuc - medic, Adrian Plopa - geograf, Mihaela Vlioncu - prof. Limba Romana si dna. Crina Sandu - coordonatoarea taberei.

Complexul de la Dorna Arini a oferit un cadru de vis, conditii de cazare exceptionale, meniu gustos, divers si mai mult decat indestulator, maicutele fiind foarte ospitaliere si atente cu noi, musafirii.

Multumesc dnei. organizator Crina Sandu pt invitatia de a tine un atelier foto inedit, personalului de la Dorna Arini pentru conditiile oferite si copiilor pt participare activa, creativitate si receptivitate.






Un comentariu:

Adrian G. spunea...

Foarte fain! Felicitari!