12 octombrie 2011

I .... "Like"...TOAMNA! - "Jurnalul anotimpurilor"

Sambata, 8 octombrie, am realizat un nou atelier foto pentru copii, la Barnova.

Organizarea a fost pusa la punct impreuna cu  SC Mateius Ing Srl si Centrul de Zi "Mia Casa Inculet" - Barnova, precum si cu doamnele diriginte Mihaela Vlioncu de la Colegiul Racovita si Julieta Grigoras de la Liceul Vasile Alecsandri din Iasi. Le multumesc pentru sprijin si pentru daruire.
Acesta este un proiect ce se va intinde pe parcursul unui an intreg, pentru ca avem de gand sa fotografiem un "Jurnal al anotimpurilor".

Vremea a tinut cu noi si pana la masa de pranz, afara a fost caldut si soare, astfel ca, dupa ce am trecut prin partea teoretica a atelierului foto, am reusit sa si punem in practica lucrurile noi, proaspat aflate.






Copiii au fost impartiti pe grupe si au trecut pe rand prin mai multe activitati. Alaturi de atelierul foto s-au mai desfasurat:  

- activitati sportive (copiii au jucat fotbal, ping-pong, jocuri de echipa si s-au relaxat in spatiul de joaca special amenajat din incinta complexului Casa Mia Inculet);



 
- bucatarie practica (micii bucatari au invatat sa faca trigoane cu mere si cu nuca, care au iesit absolut delicioase si au devenit desertul mesei de la pranz);





- origami.



Fiecare copil a selectat o fotografie din cele realizate la Barnova si a inscris-o in concurs.
Fotografiile sunt toate vizibile pe Facebook, in contul MB Photography, unde le si puteti vota pana pe 10 noiembrie.
Fotografiile cu cele mai multe "Like"-uri vor castiga in ordine: un aparat foto pe film, de unica folosinta, o rama foto 20x30cm si un calendar 2012 cu fotografiile castigatorului locului al 3-lea.

Fotografiile concurentilor pot fi admirate si in Libraria Avant Garde, de pe Strada Lapusneanu Nr 16, la parter, pana luni, 17 octombrie, ora 17. Multumim pentru gazduire.



Ne vedem la premiere, dupa finalizarea perioadei de concurs.

Si apoi, cu IARNA.

Niciun comentariu: