17 martie 2011

site-ul nuntii tale


Exact ceea ce ii lipseste nuntii tale pentru a fi cu adevarat fabuloasa!

Mai mult decat un simplu site dar totusi neavand nevoie de un programator, site-ul de nunta iti ofera posibilitatea de a prezenta lumii nunta ta. Cu povestea emotiilor primei intalniri, cum ai cucerit-o, cum i-ai cerut mana si restul de pasi pana te-ai vazut cununat si cu actele in mana. Design-ul e foarte simplu si usor de accesat, asa incat, tu impreuna cu perechea ta puteti sa va organizati virtual evenimentul.


Site-ul  poate aparea tiparit pe invitatie si marturii, astfel incat  nuntasii vor fi la curent cu noutatile legate de evenimentul cel mai important din viata voastra.
Oferta cuprinde:
-utilizarea GRATUITA  a site-ului, de la incheierea contractului si pana la nunta.
-valabilitate a site-ului pt un an de zile, de la data nuntii.
-structura si design usor de personalizat si de utilizat.
-multitudine de sabloane prestabilite pt interfata site-ului sau posibilitatea de a comanda un sablon unic.
-acces privat, restrictionat cu parola, pentru exclusivitatea familiei, a prietenilor si a invitatilor.
-posibilitatea de a oferi invitatilor, acces la toate fotografiile si detaliile oganizatorice ale nuntii, recomandari ale furnizorilor de servicii cu care ati colaborat,  informatii despre locatii, orar de desfasurare, posibilitati de cazare, mijloace de transport si imprejurimi tentante de vizitat, totul cu simplitatea unui click.

 -posibilitatea invitatilor de a trimite catre voi mesaje, felicitari sau confirmarea ca vin la petrecere.


Dupa un an de zile, ai posibilitatea de a prelungi acest contract si de a continua povestea in cuvinte si fotografii si dupa nunta (cu luna de miere, botezul lui bebe, nasitul altui cuplu etc).
Daca te-a prins ideea si ti se pare la fel de ingenioasa cum mi s-a parut si mie, contacteaza-ma pentru a-ti oferi posibilitatea de a incepe chiar azi sa-ti creezi design-ul nuntii tale fabuloase!

16 martie 2011

Voucherul "Ala Bala Portocala" - Bacau si castigatorul

Daca va amintiti, anul trecut in vara, la expozitia "Ala Bala Portocala" din Arena Mall - Bacau, am pus la bataie un voucher in valoare de 300 de lei. La tombola au participat toate persoanele care s-au fotografiat gratuit in ziua cu promotie.


Castigatoarea a fost dna Vinau Alina-Ioana, din Harghita.




































Dar cum in fotografie era si prietena ei, castigatoarea a decis sa imparta valoarea voucherului cu aceasta. Bine-nteles ca beneficiarii fotografiilor au fost copiii, asa incat, am realizat o sedinta foto pt Andrei (tocmai de Craciun) si un portret imprimat pe canvas pt Mateea.



06 martie 2011

cum ar fost daca...sau, "sedinta foto de nunta, dupa nunta"

 
S-ar putea sa fiti casatoriti de 2-3 ani, poate chiar mai mult si ati ramas cu inima neimpacata ca la nunta voastra nu ati avut un fotograf profesionist.
Poate ca nu v-a pus nimeni in valoare in acea zi speciala, poate ca va fotografiat doar familia si pozele nu sunt extraordinare, poate ca ati pierdut pozele sau alte necazuri s-au petrecut.


Daca evenimentul intreg nu poate fi re-creat si re-fotografiat, lucrurile stau diferit pentru sedinta foto.

"Sedinta foto de nunta, dupa nunta", e razbunarea pentru fotografiile pe care nu le-ati avut, in rochie de mireasa, cu buchet, voal si orice alt accesoriu vi se mai pare potrivit, in costum de mire cu papion si butoni lustruiti.
Puteti alege o locatie inedita, puteti beneficia pentru coafura si machiaj de serviciile stilistului Anca Bosinceanu, puteti arata intregii lumii ca iubirea e la fel ca-n prima zi sau chiar mai puternica peste timp, fara oboseala unei zile intense si lungi, fara emotiile caracteristice, fara teama de a nu va multumi invitatii.

Esti doar tu si perechea ta in shooting-ul visat!

05 martie 2011

2 ani de blog

Astazi se implinesc 2 ani de zile de la prima postare pe blogul meu.
:)
Sunt uimita (constant) de cat de repede trece timpul. Noroc ca marcam aniversarile, ca pe niste borne in drumul nostru. Ma bucur ca sunt la ceva distanta de locul din care am plecat, ma bucur de situatia in care sunt astazi si ma bucur ca perspectiva e pozitiva si-mi ofera si mai multa distanta fata de locul original.
Daca ar fi sa-mi doresc ceva, ar fi sa traiesc experientele mai profund, sa nu mai am sentimetul ca sunt mereu pe fuga, in intentia de a face cat mai multe.
Astept cu nerabdare sa ajung in anul 3 de postari, cu fotografii minunate si clienti multumiti.
Pe curand!

02 martie 2011

Valorifica-ti locatia !

Pentru rezultate minunate la sedintele foto, e super cand imi iese in cale cate un loc nou, cu aroma speciala.
Ambientul poate schimba enorm o fotografie, mai ales cand am de transmis o stare anume.
Asa mi-a venit ideea unei propuneri de colaborare.

Si cum Mohamed face poze si nu poate ajunge la mare, sa facem sa vina marea la Mohamed!

Daca esti propietar de bar, terasa, club, gradina, showroom sau orice alta locatie deosebita unde se pot realiza fotografii, ia legatura cu mine. Sedintele foto realizate in spatiul tau iti pot promova locatia si afacerea!