18 iulie 2013

Timpul perfect pentru o degustare "Sunt. Fotograf!" 2013

Mai sunt aproape doua saptamani pana ne vedem la Prejmer si e timpul perfect pentru a creste apetitul foto cu dezvaluiri mai adanci si aspecte unice ale taberei "Sunt. Fotograf!".

Avem bucuria de a fi insotiti de catre partenerii minunati de la F64, care ne ofera doua aparte semiprofesionale Nikon si Canon plus obiective, spre testare, studiu si comparatie. Aparatele foto sunt la dispozitia voastra pe parcursul intregii saptamani de tabara, astfel ca fiecare dintre voi va avea ocazia sa fotografieze cu ambele marci, sa-si formeze o parere si sa participe la vesnica disputa "Nikon sau Canon?".

Alti parteneri minunati, cei de la Epson, ne ajuta sa tiparim ce fotografiem, astfel ca fiecare licean va pleca din tabara cu un portofoliu digital si pe hartie. In plus, in ziua a sasea a taberei, fotografiile voastre tiparite cu Epson vor aparea in centrul Brasovului, in Piata Sfatului, de unde vor putea fi vizibile in toata tara prin mijloacele media si on line.

Ziua a doua a taberei e dedicata fotografiei de peisaj, alaturi de Irinel, care va indrepta privirile voastre spre observatie, desfatare si compozitie atenta cu privelistea oferita de vecinatatea muntilor, de la rasarit si pana la stelele noptii.

Impreuna cu mine veti gusta din fotografia de reportaj duminica si din fotografia portret, miercuri. Situatiile oferite va vor aseza atat in spatele aparatului foto cat si in fata lui, spre o gustare completa. :)

Ziua a patra e "macro", cu Petru. Nu va scapa nefotografiat nici un detaliu!

Marti ne plimbam prin judetul Brasov si fotografiem tot ce iese in cale, intr-un fotomaraton pe care il vom viziona la intoarcere.

In ziua a sasea de tabara veti avea posibilitatea, in cadrul unui exercitiu foto in studio, sa fotografiati cu un Nikon D700 si flash-uri profesionale Hensel. Va fi o joaca "de-a profesionistii", pe bune.

Pauzele dintre ateliere sunt animate cu jocuri, degustari si bauturi preparate la Pensiunea Oficial.

Flavius, directorul taberei, impreuna cu animatorii socio-educativi, a pregatit "spargatoare de gheata", "energizante" si "coolere", provocarile de la cafeneaua artistica, biblioteca mobila si petrecerea de dupa expozitia foto cu lucrarile voastre.

Aerul acestei tabere va fi respirabil si lejer, insa nu lipsit de intensitatea cu care se vor apasa declansatoarele. Veti pleca din tabara cu rucsacul plin cu fotografii diverse, digitale si printate, din ce in ce mai in acord cu viziunea si personalitatea voastra si cu certitudinea ca fotografia este pentru voi un interes temporar, un hobby sau poate chiar un mod de a fi.


Programul complet al taberei poate fi studiat aici iar pentru inscrieri mai puteti intra aici.

Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu: