Servicii

Sedinta foto: Bebe/Copii/Maternal/Fotografie de cuplu/Fotografie de familie - Investitie: 250 lei

DVD cu 30 fotografii digitale editate si pregatite pentu tipar si internet si tiparite in cate un exemplar color, format 10x15cm.
Sedintele foto se pot desfasura in locatii alese de comun acord, acasa, in natura sau in studio, in functie de scopul si finalitatea fotografiilor, de aspectele relevante pentru client.

Sedinta foto: Avatar - Investitie: 150 lei
DVD cu 20 de fotografii digitale editate si pregatite pentu tipar si internet.
Fotografie “Single”, destinata punerii in valoare a unei persoane pe net si retele sociale.
Necesita programare din timp si o intalnire in avans cu fotograful. Se aleg tinute si locatii, se discuta despre aspectele care trebuie evidentiate in fotografii, in functie de personalitatea clientului. 

Book modele - Investitie: 650 lei
Mapa cu 20 de fotografii A4, color si alb-negru, printate pe hartie foto + DVD cu fotografiile editate si pregatite pentru tipar si pentru internet.
Acest tip de sedinta foto necesita programare din timp si o intalnire in avans cu fotograful. Se aleg mai multe tinute, coafura si machiaj potrivite pentru ele, se stabilesc 4 locatii diferite (dintre care una o reprezinta studioul). In functie de scopul book-ului se realizeaza un set de fotografii din care se aleg 20, cele mai relevante. Timpul de desfasurare a unei sedinte foto tip book, se poate extinde pe cuprinsul mai multor zile. Necesita programare. Investitia reprezinta doar serviciilor foto, machiajul si coafura fiind responsabilitatea clientului. 


Fotografie de logodna - Investitie: 300 lei/h

Sedinta foto + DVD cu toate fotografiile editate si pregatite pentu tipar si net. Acest tip de sedinta foto este destinat acelora dintre voi care isi doresc amintiri din perioada cu fluturi in stomac si oferire/primirea unui inel. Este premergatoare nuntii si poate deveni un moment ideal pentru a contura o nunta de vis, din punct de vedere fotografic.

Fotografie de nunta - Investitie: incepand de la 2100 lei
Fotografiere la coafor, acasa la miri, la cununia civila, la biserica, la petrecere, la sedinta foto, in functie de solicitare + set DVD-uri in 4 exemplare cu toate fotografiile editate si pregatite pentru tipar, cu sedinta foto prelucrata avansat, editata color si alb-negru si pregatita pentru tipar si net.
 Tarifare in functie de numarul de fotografi solicitat, de numarul de ore al evenimentului si densitatea momentelor si a locatiilor de peste zi. Pentru nunti in alte orase decat Iasi si Bacau, se asigura transport si cazare.
Fotografiile nu sunt ingradite de un numar. Se obtin atatea fotografii cate ofera evenimentul. Se prelucreaza absolut toate (contrast, luminozitate). Sedinta foto (1-3 ore, la alegere) cu fotografiile in varianta color si alb-negru, retusare faciala daca este nevoie, prelucrare avansata. DVD-urile se primesc dupa 3-6 saptamani de la eveniment.
In timpul petrecerii aveti posibilitatea de a viziona fotografiile realizate in timpul zilei, intr-un slide-show pe laptop, plasma sau panou.
Consilierea presupune o intalnire in avans pentru o organizare orara excelenta, pentru stabilirea unui tarif echitabil, pentru intelegerea corecta a serviciilor oferite si a tarifului rezultat, pentru intrebari de ambele parti, sugestii, recomandari legate de produse conexe nuntii (invitatii, marturii, meniuri & place card-uri, carte de oaspeti, albume foto) ori recomandari legate de aranjamente florale, coafura si machiaj, filmare, locatii pentru sedinta fotomuzica, recuzita sau restaurant.
Daca ati decis pro colaborare, se semneaza un contract, moment in care, pentru retinerea datei, se achita un avans de 500 lei. Restul se achita in ziua evenimentului, la incheierea lui.

Fashion wedding - Investitie: 300 lei/h

Fotografie destinata cu precadere rochiei de mireasa, voalulului, pantofilor, bijuteriilor si celorlalte accesorii. Tarifare la ora.
Se realizeaza in alta zi decat nunta. Poate participa si mirele. Nu inseamna sedinta foto de nunta si nici « Trash the dress » !


Aniversare nunta - Investitie: 300 lei/h

Sedinta foto pentru vesnicii indragostiti si pentru iubitorii de aniversari ale nuntii, de la nunta de hartie - 1 an, pana la nunta de argint - 25 de ani sau nunta de aur - 50 de ani. Tarifare la ora.

Fotografie de botez - Investitie: incepand de la 1200 lei

Fotografiere acasa la bebe, la biserica, la petrecere, la sedinta foto, in functie de solicitare + set DVD-uri in 5 exemplare cu toate fotografiile editate si pregatite pentru tipar + DVD cu selectie de fotografii de la tot evenimentul, editate si pregatite pentru net. Tarifare la ora.
Daca sedinta foto se realizeaza in alta zi, inaintea botezului, aveti posibilitatea de a folosi fotografiile pentru invitatii, marturii, meniuri sau alte produse sau le puteti viziona intr-un slide-show pe laptop, plasma sau panou, la petrecere.
Daca ati decis pro colaborare, se semneaza un contract, moment in care, pt retinerea datei, se achita un avans de 30 % din tariful intregului eveniment. Restul se achita in ziua evenimentului, la incheierea lui.
DVD-urile se primesc dupa 1-3 saptamani de la eveniment.

Fotografie la diverse evenimente - Investitie: incepand de  la 400 lei

DVD-uri cu toate fotografiile editate si pregatite pentru tipar. Se pot adauga si alte produse sau servicii: albume, invitatii, meniuri, place card-uri, sedinta foto etc. 
In aceasta categorie intra orice alt eveniment personal, corporativ sau public: petrecere, aniversare, majorat, sustinere doctorat, lansare de carte, vernisaj, spectacol, serbare, Christmas Party, petrecere de pensionare, banchet, intalnire aniversara liceu/facultate – 10/20 ani etc. 


Fotografie pentru absolventi 

Albume foto
Categorie adresata absolventilor institutiilor de invatamant (gradinita, gimnaziu, liceu sau universitate).
Perioada de desfasurare: aprilie-iunie 2011.
Proiectul consta in crearea unor albume de absolvire originale si in ton cu varsta celor ce vor dori sa devina posesorii unor produse de calitate, care sa ii reprezinte si peste 20 de ani.
Structura unui album: o pagina dubla cu conducerea/corpul didactic (fotografie, nume, functie/materia predata) + o pagina dubla cu colectivul clasei/grupei (la alegere, fotografie de grup sau fotografii individuale cu numele fiecarui absolvent) + o pagina dubla pt fiecare absolvent, cu 1-2 fotografii, numele, datele de contact, spatiu personal pt completat de catre colegi. Albumele destinate absolventilor de gradinita, contin pe pagina dubla,  in stanga o fotografie  cu copilul si in dreapta un desen al micutului.
Fotografiile se realizeaza in incinta institutiei de invatamant, intr-un studio foto portabil, amenajat temporar, cu aparatura foto, fundaluri si lumini profesionale. Toate fotografiile vor fi editate, retusate si pregatite pentru tipar.
La preluarea comenzii se semneaza un contract de colaborare cu o persoana desemnata responsabila pentru unitatea de invatamant respectiva. Se achita un acont de 50% din tariful total, in ziua realizarii fotografiilor. Restul se achita in ziua primirii produselor solicitate, termenul de predare fiind la 2-4 saptamani de la data realizarii fotografiilor.
Tricouri
Personalizate cu sigla institutiei de invatamant si imprimate fata-verso.
Culori disponibile: alb, negru, verde, gri, portocaliu, rosu, galben, bleumarin.
Marimi: S M L XL XXL.
Diptic/Triptic
Cele doua produse reprezinta un mini-album individual intr-o foaie si difera intre ele prin modul de indoire a foii. Ambele sunt imprimate fata-verso. Fiecare contine 2 fotografii diferite ale absolventului, un text de prezentare, datele de contact, un montaj foto cu corpul profesoral si spatiu personal pentru completat de catre colegi. Fateta care contine fotografiile este laminata.
Poster
Montaj cu fotografiile individuale ale absolventilor (tip panou de absolvire). Poate fi printat la dimensiuni de la A3 la A0.
Ceremonie absolvire
Fotografierea intregului eveniment + DVD cu fotografiile editate si pregatite pentru tipar. Tarifare in functie de numarul de absolventi.
Banchet
Fotografierea intregului eveniment + DVD cu fotografiile editate si pregatite pentru tipar. Tarifare la ora.

Pachete cu reduceri
10% - Albume foto + oricare alte 3 produse.
20% - Albume foto + oricare alte 4 produse.
30% - Toate produsele existente la categoria “Fotografie absolventi”.


Fotografie decorativa - Investitie: incepand de la 250 lei

Imagini create la comanda, cu scopul de a decora si a pune in valoare o incapere (living, dormitor, hol, casa scarii, foyer, birou, bar, club etc)
Clientul ofera o tema pe care ar dori sa o aiba imortalizata in imagini (de exemplu Jazz, Liniste, Nud, Floral etc), alege registrul pentru fotografii, gama (color sau alb-negru) si eventual, o tonalitate dominant de culori, care sa fie complementara cu spatiul respectiv. Se executa mai multe fotografii respectand tema si se selectioneaza cele finale. Impreuna se concepe o schema de compozitie a fotografiilor (distributie, proportii), se alege modalitatea de prezentare (fotografii imprimate si inramate, printate pe canvas si montate pe sasiu, imprimate pe tapet sau alt suport valabil) si sistemele de suspendare.
Investitia depinde de complexitatea lucrarii, de dimensiunile ei si de suporturile alese pentru prezentare.


Fotografie comerciala - Investitie: incepand de la 350 lei

Fashion
Pictorial masina/motocicleta
Fotografie de produs 

Produse foto personalizate - Investitie: incepand de la 150 lei


Albume foto(clasice, tiparite)

Carte de oaspeti pentru nunta/botez

Felicitari foto (Craciun, martisor, Paste, aniversare etc)

Invitatii

Marturii foto 

Meniuri & place card-uri, numerotare mese, plan al salii pentru invitati


Fotografii de dimensiuni mari, tiparite pe hartie foto, canvas, tapet, autocolant etc;

Fotografii inramate (Dimensiuni diverse. Rame la comanda)

Pliante, brosuri
Vederi 
Afise
Calendare personalizate 


Fotografie & educatie nonformala - Investitie: incepand de la 

Ateliere foto pentru copii
Programul "Scoala Altfel"
Tabere foto 


Drepturi de autor - Niciun comentariu: