13 septembrie 2009

MOTORFEST - Iasi, 12.09.2009, ziua 2

doua zile a vuit iasi-ul!
pe o vreme absolut splendida....bijuterii de motoare, oameni veniti din toata tara sau....de peste mari si tari - canada (cu o bujie lipsa, omu`), parada ciric-palat si retur, burn out in acordurile fanfarei de la chetris, "munti" de bere, constant motion, skepsis, trooper si bucovina in concert. metallica a fost repetat chemata la scena dar baietii n-au onorat cu prezenta strigatele fanilor. :))

o organizare super pusa la punct, cu suflet, pt oameni cu sange-n vena, pasionati si care mai cred in mos craciun! prietenii stiu de ce. :)

multumiri baietilor care m-au dat cu motoarele la parada!

vizionare placuta la poze si...semnati comentariile, va rog!!

pentru doritorii de pictoriale cu motoare.....telefon sau mail ca sa punem tara la cale. cat inca mai tine vremea cu noi.:)











































































































8 comentarii:

kartush spunea...

super pozele!!! data viitoare poate ne cunoastem...si recunoaste, asa vei avea siguranta ca nu-ti mai intru in cadru (pe jumatate) sa-ti stric fotografiile. superbe! felicitari!

MB spunea...

multumesc!
de abia astept sa ma alatur voua pe sosele. zace permisul de A nefolosit din 2004! poate 2010 va fi anul cu motor si la mine!;)
fac fotografii in schimbul unor lectii de reamintire condus motor.
accept si sa fiu pasager, pana o sa imi fac curaj sa conduc din nou.
:)

kartush spunea...

Vlad le-am vizionat...multe si superbe...

Va intreb pe amandoi..pot "fura" cateva poze pentru un mic filmulet?

MB spunea...

kartush, mentioneaza numele fotografului si site-ul de unde ai preluat fotografiile pt filmulet si ai verde!

kartush spunea...

s-a facut...doleanta e mai mult decat corecta...va multumesc mult!

eliz spunea...

Super atmosfera! super fotografiile! simt sunetul ala de motor in stomac. grozave poznele cu detalii. cat despre violoncelul ala...il aud...demential. felicitari,miki!

Elena spunea...

E prima oara cand "particip"-(in mod indirect) la o astfel de traire, insa fotografiile astea au reusit sa ma faca sa vreau sa cunosc si modul asta de exprimare a libertatii,a pasiunii.Am mai decoperit o latura minunata a ta.Esti CONVINGATOARE. Stii sa-ti folosesti argumentele si darul in cel mai inteligent si artistic-sensibil mod,pt a convinge sau pt a ...corupe. Te felicit si pt minunile astea care au iesit din obiectivul tau!

kartush spunea...

cam asta a iesit din montajul meu....

http://www.youtube.com/watch?v=IsRn0Pn4pYg&feature=channel_page