26 ianuarie 2011

Marina & Claudiu, la Salonul de piane

Va povesteam ca anul a inceput in forta.
Si prima sedinta foto, dedicata Marinei si lui Claudiu - care au decis sa-si imparta fericirea pe viata, s-a desfasurat intr-o locatie romantica, cu lumanari si pian...la Salonul de piane, din Bacau.

Gazda, dna Mioara Iacob, a facut ca lucrurile sa se defasoare sub semnul deschiderii, al creativitatii, al bunului gust si al disponibilitatii, pt ca ne-a stat alaturi intreaga ora, cu sugestii si ne-a permis sa profitam de piesa de rezistenta a salonului, pianul principal, care a devenit pt prima oara, soclu de punere in valoarea a miresei. Va multumim!


Iata ce a iesit:















 





4 comentarii:

Anonim spunea...

o zi superba de neuitat pentru noi doi,,,, o atmosfera retro plina de caldura si iubire, o locatie aleasa si un profesionist desavarsit..Mihaela... iti multumim pentru clipele minunate si amintirile ce vor ramane in adancul inimilor noastre. De la noi numai de bine
Claudiu&Marina

Alina spunea...

felicitari, draga mea!
splendide fotografii
am calatorit potin in timp

Thermomix spunea...

Superbe fotografiile...casa de piatra pentru tinerii indragostiti.

Elena spunea...

Iubire...muzica...lumanari...verighete...intimitate...rafinament...lumina din ochii lor...si perspectiva in ochiul din spatele obiectivului! Felicitari pentru modul in care reusesti de fiecare data sa surprinzi,sa creezi,sa imaginezi!