13 noiembrie 2010

Free Drug Smile! - 18 noiembrie 2010, Arena Mall - Bacau

        


"FREE DRUG SMILE!" este o campanie de constientizare a pericolelor consumului de droguri. Este organizata cu ocazia Zilei Nationale fara Tutun (18 noiembrie) si este initiata de catre Centrul Regional de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog, Bacau.

Aceasta campanie se va derula in Arena Mall, Bacau, de la ora 17:00 si va cuprinde: o expozitie de pictură si fotografie cu tema „Free Drug Smile”, o demonstratie de dans sincron - „Muzica, nu droguri”, o demonstratie de acordare a primului ajutor (Crucea Rosie Bacau - Sanitarii priceputi), distribuirea de materiale informative in comunitate cu ajutorul voluntarilor antidrog (CVA), Crucea Rosie si FSC. 
 
Voi contribui la acest proiect prin realizarea a peste 600 de fotografii instantanee "cu zambet". Mai tarziu aceste fotografii for fi compuse intr-un zambet pe un banner cu mesaj pro-sanatate si antidrog, ce va fi afisat timp de o saptamana in Arena Mall.

 Nocivitatea consumului de droguri este o realitate trista, sustinuta de date statistice cu cifre de 4 ori mai mari decat cele de anul trecut. Persoanele consumatoare de droguri isi schimbă comportamentul, devin de neînţeles pentru apropiaţi, devin dependente. 

"Free Drug Smile!" se doreste a fi un semnal de alarma!
Sta in puterea noastra sa facem ceva, sa ne implicam, sa incercam sa diminuam, sa stopam fenomenul!
Vino in Arena Mall - Bacau, joi, 18 noiembrie, pentru ca impreuna, sa zambim fara droguri!


Niciun comentariu: